Hvorfor gå for FrontCore?

Mer effektiv drift

Vi frigjør din verdifulle tid gjennom å redusere tidsbruken på kursadministrative oppgaver. Slik får du mer tid til verdiskapende aktiviteter.

Høyere inntekter

Vi skaper bedre omsetning gjennom høyere antall deltakere som kommer på kursene dine gjennom våre markedsføringstjenester.

Fokus på innovasjon

100% dedikert til skyen

Utviklet i samarbeid med kurstilbydere

18 års erfaring

Drives av kundesuksess

Fingeren på pulsen i markedet

kurstilbydere benytter seg av FrontCore's løsninger

%

av tiden du i dag bruker på kursadministrative oppgaver kan bespares med FrontCore

nye FrontCore-kunder i løpet av i 2018

Din suksess er vår drivkraft

FrontCore hjelper deg med å bli mer effektiv og drive vekst i egen organisasjon. Med andre ord: Vi hjelper deg med å utgjøre en forskjell. Dette gjør vi gjennom å automatisere prosessene rundt kursadministrasjon og tilby gode markedsføringsløsninger som eksponerer kursene dine mot deltakere som er interesserte i den type kurs som du tilbyr.

Mindre tid brukt på administrasjon betyr mer tid tilgjengelig til de inntektsgenererende og verdiskapende oppgavene dine. Ta enda bedre hånd om kundene dine, selge flere kurs, stå mer i klasserommet og ta de nødvendige stegene nærmere din visjon.

Fordelen med FrontCore’s løsninger er at de er skybaserte, sømløst integrerte og under kontinuerlig videreutvikling. FrontCore er derfor tilgjengelig for dere så lenge dere har tilgang til nettet – uavhengig av type enhet.

Markedsføring av kurs og utvikling av kursadministrative løsninger er vår kjernevirksomhet. Vi har fingeren på pulsen i dette markedet, og har derfor de aller beste forutsetninger til å levere gode løsninger til deg og din kursvirksomhet. I tillegg kan vi utover standardfunksjonalitet bygge løsninger som dekker eventuelle behov du har utover det som ligger i standardmodulene i dag.

Klar for å hente ut dine gevinster?