Forbedret ytelse i FrontCore

av | jan 14, 2019 | Ny funksjonalitet, Nyheter | 0 kommentarer

Har du lagt merke til at det går usedvanlig fort å administrere kurs i FrontCore for tiden?

Det er i så fall ikke helt tilfeldig.

Vi i FrontCore er hele tiden opptatt av å forbedre opplevelsen av FrontCore. Våre utviklere har derfor alltid fokus på brukernes behov når løsningen videreutvikles.

Mange av våre kunder behandler store mengder deltakerdata og kursinformasjon i FrontCore. Det stiller krav til hastigheten i FrontCore.

De siste ukene har våre utviklere jobbet med å forbedre ytelsen i FrontCore, slik at du kan jobbe enda raskere i løsningen – og dermed få enda mer tid til de viktigste oppgavene dine.

Dersom du har spørsmål til ytelsen i FrontCore, ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen,

FrontCore-teamet

Få en mobilvennlig påmeldingsløsning på egen nettside

Over 2500 kurstilbydere benytter seg av FrontCore’s løsninger for kursadministrasjon og webmarkedsføring av kurs.

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Inbound Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere med å oppnå en mer effektiv og lønnsom kurshverdag. Hun er sertifisert i Inbound-metodikken gjennom Hubspot og har studert tre år markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Besøk Elines LinkedIn-profil her.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Et tilbakeblikk på rekordåret 2018

År kommer og går mens FrontCore vokser seg stadig større, utvikler ny funksjonalitet og setter nye rekorder. Det nye året nærmer seg med stormskritt, og det betyr at tiden er inne for å oppsummere det året som har vært. Her er en oversiktlig infograpic om det magiske året 2018.

Årets mest populære bloggposter 2018

2018 har vært et fantastisk bloggår. Vi har produsert over 50 blogginnlegg og tilbakemeldingene har vært fantastiske. Nå har vi samlet de 10 mest populære blogginnleggene i 2018 i ett og samme blogginnlegg. Har du gått glipp av en av disse nyttige skattene?

Hold deg oppdatert og få gode tilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Konvolutt med blogginnlegg i